Κάθε δημιουργία και μία ιστορία

Μας αρέσουν οι ιστορίες. Και να τις λέμε, και να τις ακούμε, αλλά κυρίως να τις φτιάχνουμε! Και πόσο αξίζει κάτι άμα δεν το μοιραστείς; Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις πιο όμορφες ιστορίες! Εσείς; 

Simplicity above all. It is your love that makes something extra ordinary. Consider some care and make it special. Be authentic. Stay unique. 
#StoriesAccessories


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
* Σε εσένα, που θέλεις να συμπληρώσεις το casual outfit με ένα απλό, μοντέρνο, πρωτότυπο κόσμημα, κρεμαστό ή βραχιόλι.
* Σε εσένα, το φίλο ρομαντικό, που θα γιορτάσεις σύντομα την επέτειο με την κοπέλα σου και θέλεις γι'αυτήν κάτι ξεχωριστό (πονηρό, ύποπτο χαμογελάκι!).
* Σε εσένα, που θέλεις να δείξεις την εκτίμησή σου στην καλύτερή σου φίλη, ή και σε όλη την παρέα.
* Σε εσένα, χαζομπαμπά, που θέλεις να μοιραστείς την πιο αγαπησιάρικη ιστορία με την κόρη σου, ανήμερα της γιορτής της!
* Σε εσένα, που μοιράζεις απλόχερα την εκτίμηση στους συναδέλφους σου και χρειάζεσαι κάτι μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια, που δε θα στερείται όμως χιούμορ, φαντασίας, αγάπης.
* Σε εσένα, τον κρυφό θαυμαστή, που θα το αφήσεις κρυφά κάπου για να το βρει και να τη δεις να χαμογελάει...!


Τελικά, σ'εσένα απευθυνόμαστε! Κι αν ψάχνεις κάτι και δεν μπορείς να το βρεις, πόσο θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας την ιστορία σου με ένα e-mail!


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΜΑΣ
Αν συνεργάστηκες μαζί μας ή ακόμα κι αν επικοινώνησες μαζί μας κι έχεις θετικές εντυπώσεις, feel free to review us! Η αξιολόγησή σου θα μας δώσει την ώθηση που συχνά χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ιστορίες!
Ακόμα κι αν δεν έχεις πολύ καλές εντυπώσεις, θέλουμε να το ξέρουμε! Βοήθησέ μας να βελτιωθούμε με ένα αναλυτικό σχόλιο και μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το χαρτί παραπόνων. Ένας από μας, τη -δημιουργική κατά τ'άλλα- ομάδα των STORIES, θα το εξετάσει και ίσως στο επόμενο meeting να συζητήσουμε πώς να σε αποζημιώσουμε!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η σελίδα που ψάχνετε δε βρέθηκε! 

Ορθή χρήση για εμάς είναι να σας παρέχουμε ό,τι σας παρουσιάζουμε κι εσείς να μένετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα! 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

​​Μπορείτε να παραγγείλετε μέσα από το site μας, από τη σελίδα μας στο Facebook ή με μήνυμα στο Instagram. Απαραιτήτως να αναφέρετε για ποιο κωδικό προϊόντος ενδιαφέρεστε (αντιγραφή-επικόλληση προτείνεται!), ενώ θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση αποστολής, ΤΚ, και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή των προϊόντων σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες ΕΛΤΑ courier, ACS, Γενική Ταχυδρομική & με τα ΕΛΤΑ. Κατά την παραγγελία σας επιλέγετε την courier που σας βολεύει κι εμείς θα σας ενημερώσουμε για την πορεία της αποστολής σας. Όλες οι αποστολές επιβαρύνονται με έξοδα 3€.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω κατάθεσης στην τράπεζα (Πειραιώς/Eurobank)​, μέσω PayPal​, PAF Eurobank Payments, Viva Wallet ή πληρώνετε την courier που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας (αντικαταβολή). Στην περίπτωση της αντικαταβολής, υπάρχουν έξοδα ​3​€, ή αν θέλετε μπορείτε να αναλάβετε εσείς τη χρέωση των μεταφορικών (χρέωση παραλήπτη). Για την κατάθεση σε τράπεζα δεν υπάρχει επιβάρυνση, εφιστούμε όμως την προσοχή σας σε περίπτωση που πραγματοποιείτε κατάθεση από μη συνεργαζόμενη τράπεζα, όπου πιθανόν να εμφανιστούν τραπεζικά έξοδα και θα πρέπει να τα ​επωμιστείτε επίσης​ (σε αντίθετη περίπτωση τα προϊόντα δε θα σταλούν μέχρι να εξοφληθεί η εκάστοτε παραγγελία), καθώς και στην περίπτωση του PayPal τις όποιες ενδεχόμενες επιβαρύνσεις​.​ ​


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο contact@storiesaccessories.eu.

© Copyright 2018 Stories ~ Accessories & More - All Rights Reserved -
Designed with love by SOL - Internet & Tech Solutions